.

Egészség Most, gyógyszermentesen.

Bírd rá a szervezetedet, hogy gyógyítsa meg önmagát!

Az új elvű orvosi eljárás, egy nemzetközileg elismert magyar fejlesztés, az EMOST™ – Saját Jel Terápia,
a szervezet működési rendezettségét, belső szinkronitását segíti visszarendezni, önerőből.

.

A gyógyulás a lelken át vezet

A BioLaborban az egyént, mint teljes egészt látjuk.

Amint képet kapunk a panaszokról, a tünetekről, képet kapunk azok lelki hátteréről, akár a kiváltó okról, a panaszok idejében jelenlévő lelki környezetről. A feszültségeket oldó kulcsszavak, a látásmód kiszélesítése, és a lehetőségek megismerése mind-mind egy-egy lépés a gyógyuláshoz. A pszichoszomatika oly meghatározó területe az egészségügynek, hogy igazából ezzel kellene kezdeni minden állami egészségügyi beavatkozást is.

Átfogóan szemléljük az egyén teljességét,
és megteszünk mindent annak érdekében,
hogy a legmegfelelőbbeket használjuk és javasoljuk
a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Az Egészség az idegrendszer állapotán múlik!

Egészség stúdiónk a lelki állapot javítását, a vitalitás, az optimizmus, és a jókedv fokozását kínálják.

A kezelés után a kedvező hatás még napokig fokozódik,
majd az elért kedvező állapot tartósan fennmarad.

Biofizikai elektrokémiai kutatásaink eredményeképpen megalkottunk egy olyan módszert és készüléket, ami új távlatokat nyit az idegrendszeri túlterheltség kezelésében. Az alvás regenerációs folyamataira alapozva, ez az eljárás újra összhangba hozza az idegrendszer szabályozó mechanizmusát és a különböző szervek működését.

A 60 perces kezelés alatt többnapi alvás jótékony hatása zajlik. Javul a szervezet hatékonysága, nő a kapacitás, kisimul az idegrendszer, és az általános közérzet javul. (gyógyszermentesen, mellékhatás mentesen) A módszerünk két Nobel Díj kitüntetett tanulmány alapján született. Érzékeljük a szervezet elektrokémiai jeleit, hasonlóan az EKG és EEG jelekhez, majd képesek vagyunk bizonyos tényezők intenzitásán változtatni, mint ahogy a rádión hangosítunk vagy halkítunk.

Az EMOST Saját Jel Kezelés megjelenése tudományos áttörést jelentett az élettani folyamatok elektrokémiai befolyásolása területén, és 2010-ben bekerült az orvostudomány történelemkönyvébe.

2014-ben a módszer bekerült az Orvosi Egyetemi oktatásba, és a jövő orvos generációja már tananyagként tanulja e különleges és szelíd gyógymódot. 
The Bioelectro- and- bioelectromagnetism -book-NOBELPrize,  > A stressz hatasa az egeszsegre, a sejtek mukodesere

Összhangban lenni!

likeanorchestraA szervezet működése hasonlít egy zeneműre. A szervek mint a hangszerek, az idegrendszer pedig mint karmester működik. Amikor a testi, lelki képességek és a környezeti viszonyok között megbomlik a harmónia, zavar keletkezik, és megjelenik a stressz, a szorongás, és egészség helyett betegség kezdődik. A képességeknek tehát lelki és testi szinten egyensúlyban kell lennie, ugyanúgy, ahogy a karmester és a zenészek csak együtt tudják életre kelteni a művet. Mi ebben a visszarendeződésben, a helyreállásban tudunk egy átfogó megoldást a Theta állapoton keresztül.
http://biolabor-med.hu/egyeni-tapasztalatok/ http://biolabor-med.hu/orvosi-tapasztalatok/

 

A siker egyik receptje, EMOST – Saját Jel Kezelés

Hetvenezer-milliárd sejt összehangolt működése az egészség, melyet hetvenmilliárd idegsejt érzékelése és irányítása tart egyensúlyban. Az alvás során a nyugalmi állapotban tudja az idegrendszer visszarendezni, szinkronba hozni ismét a kémiai, fizikai, pszichés folyamatokat, ezáltal válik reggelre ismét nyugodttá, rendezetté, erőssé, és frissé a szervezet.

Stressz, szorongás esetén megváltoznak az élettani folyamatok, romlik a vitalitás, romlik az alvás minősége. A felelős a Theta állapot, amely mk. 1,5 percig áll fenn, amikor a tudat nem aktív. Módszerünk képes a Theta állapot bővítésére, a szervezetben ilyenkor zajló elektrokémiai folyamatok harmonizálására -akár 60 percen keresztül, éber-meditációs gyakorlatok nélkül.

“A Saját Jel Kezelés extrémalacsony intenzitású elektro-biostimulációs biofeedback fiziológiás eljárás, a bioelektrokémiai folyamatok befolyásolására. Ez a bioelektronikai eljárás lehetőséget ad egyszerűsített alkalmazással, non-invaziv (behatolás mentes) módon befolyásolni a szervezetben zajó fizikai- kémiai- és lelki folyamatokhoz tartozó hormonális állapotokat, a szervezetben zajló hippocampo-neocorticális dialógushoz tartozó saját bioelektrokémiai egyensúlyi állapotot. Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., MD.Sci.” EMOST-neuromodulátor-folyamat-Bókkon-Erdőfi-2013

A módszer jellemzője, hogy a stimuláló gyenge elektromos inger az alanytól származik, melyek az adott alany bőrfelületéről, az idegrendszer és a perifériás idegek és idegvégződések bőrön is megjelenő megnyilvánulásainak elvezetéséből származnak. Hasonlóan az EKG és EEG bioelektronikai jelekhez, más szervek működései, sőt érzelmek szignáljai is megjelennek a bőrfelületen. A felfedezés nem új, hiszen pl. a símogatás, bőr érintése, érzelmeket váltanak ki az egész szervezetre kihatva.

Azáltal, hogy mi az adott személy saját bioelektronikai szignáljait hozzuk összhangba egymással, testreszabott megoldást kínálunk a rendeződéshez, gyógyszermentesen, mellékhatás mentesen, szelíd, és önkorrekciót kiváltó módon. (EMOST know-how)

01-thetaKészülékünk érzékelni képes a szervezet Saját Jeleit (EMOST know-how). Theta nyugalmi állapotot vált ki, az 5-7 Hz-es tartomány szignáljait érzékeli, majd visszavezeti, így aktiválja azt -akár ingergazdag környezetben is (EMOST know-how). Hasonlóan aktiválja a hippocampus szignáljait, majd a szervezet szignáljainak szisztematikus érzékelésével és visszavezetésével aktiválja a szervezet önellenőrzését. A visszavezetett szignálok egyben potencírozzák egymást, így az egyensúlyi állapot valójában önmaga jeleinek segítségével képes rendeződni. Stressz esetén, amikor a központi idegrendszer frontális lebeny aktivitása csökkent, az onnan érzékelt majd visszavezetett szignálok az automatikus önellenőrzés kiváltása által újraaktiválja azt, így a visszatérő funkcionalitás oldja a félelem körforgását. az alvas, hippocampus, memoria osszefuggesei (PDF)

Módszerünk egyedülálló, klinikai sikereink (fantom-fájdalom, PTSD, inszomnia) kinyitották a kapukat a világhír felé (MTI, 8. Nemzetközi Biofizikus Kongresszus díj stb.), és az új korszak elkezdődött. EMOST – The Future is here! (A Jövő itt van!)

Módszerünk biofizikai módszer, ami akkor is működik,

ha nem hisznek benne.

happy-px

Kezeléscsomagok

Pajzsmirigy működés

A négy fókuszált program, a pajzsmirigy, mint az immunrendszer szabályzójának, és mint hormontermelő, szabályzó szervnek a frissítésére, ön-regulációjára, ingerek, érzelmek mértékének szabályozhatóságára lett kialakítva. Az jellemző vehemenciát, és ellenálló képességet is szabályzó szerv működésének szabályozottságával a habitus, a vérmérséklet is változik. Javallott pajzsmirigy alulműködés illetve pajzsmirigy hormon szint ingadozás fennállása, duzzadt nyaktő, dülledt szemek és erős fényérzékenység érzése, fokozott izzadékonyság, fokozott ingerlékenység vagy túlzott kishitűség érzés esetén. A „pajzs” fontos a támadáskor, és fontos a védekezéskor. Ha túl nagy, nem látsz ki, ha túl kicsi, minden eltalál.

Vese-mosi, “szűrő tisztítás”

Négy egymásra épülő program, ami a vese működést, a belső vízkörforgást, a tisztulást, és a vérnyomást, közvetve a szívműködést befolyásolja. A vérnyomás, a folyadéknyomás, a sejteken belüli és a sejteken kívüli folyadék nyomáskülönbség szabályzása a veséé, a szív feladata pedig az áramlásritmus és áramlásirány szabályzása, így e programunk átfogóan a keringésre, áramlásra van kedvező befolyással. Mivel a vérkeringés a tápanyagkeringés, illetve a vértisztítás és toxikus anyagok kiválasztása a vese szűrőrendszerén zajlik, ezért a vesét mi igen fontos szervként kezeljük. Kúránk előnye, hogy pangó veseműködés esetén túlterhelést nem okoz, a toxinszűrés felügyelet szabályzáson keresztül javul, a vér szűrés során a szabályozottság által hasznos anyagok megmaradnak, a pH szabályzás javul, a húgyhólyag nyálkahártya állapota nincs terhelve, állapota javul. Programunk 50%-os kedvezményű, javasolt ismétlése 3-4 évente. Cukorbetegségkor szinte kötelező!

Aranyér

A hat alkalom, a táplálkozási zavarból és az emésztési hiányosságokból kialakuló saverózió negatív hatásait befolyásolja. A kivérzés és a bélfal környéki szöveti területek infekciós kockázata jelentősen csökken, a végbélnyílás sebgyógyulás gyorsulásával az általános közérzet javulása is gyorsul. Kóros emésztési rendellenesség, gyakori puffadás és alacsony vízfogyasztás együttesénél kivizsgálás, dietetikus konzultáció javallott. Nagyon hatékony, sikeres kezeléscsomagunk.

Gyomorsav szabályzás, reflux elleni kúra

A krónikus emésztési zavar, nem múló reflux, magas egészségügyi kockázatokat jelent a savas erózió szövődményeinek lehetősége miatt. Az öt alkalmas programsorozatunk segíti az ízlelést, ízérzékelést, így javítja az emésztőszervek tápanyag felismerését, ezáltal a tápanyag lebontáshoz megfelelő savasság/lúgosság, pH szint kialakítását. Többéves tapasztalatunk alatt letisztult kúratípus segít visszanyerni az étkezés örömét és könnyedségét, étkezés utáni alváskényszer megszüntetését, a nyelőcső nyálkahártyájának helyreállását, az étkezési zavarból adódó bélfalerózió gyógyulását, kellemetlenségek és kockázatok eliminálását. Ha kényes ízlése van, javítson az ízlelésén is, segítünk gourmand (fr., ejtsd gurman, “zabáló”)-ból gourmet (fr., ejtsd gurmé, “ízélvező”)-vé válnia, étkezéstől félő állapotból kiváló ízmesterré válnia. Így van, ráadásul segít a fogyásban is ezáltal!

Prosztata

A leggyakoribb férfibetegség kezelése igen sok kellemetlenséggel, testi, lelki megterheléssel jár, így ennek a betegségnek az elkerülésére, szelíd és hatékony kezelhetőségére alakítottuk ki férfikollégáinkkal ezt a kúrát. Ajánljuk figyelmükbe: az egymásra épülő hét program segít a prosztata szöveti, érhálózati ellazulásában, a szerv belső mikrokeringésének helyreállásában, a fájdalmak, görcsök csökkentésében, megszűntében, a prosztata regenerációjában. Tudjuk, a gyakori előjáték nélküli teljesítés, a jellemző rugalmatlanság, a szexuális görcsösség gátolja a szerven belüli mikrokeringést is. A görcsöktől való félelem miatt a nemi hormon (tesztoszteron) képződés, illetve a vitálhormonok, katekolaminok (adrenalin stb) szint csökkenését a DHEA egyensúly zavara fokozza, a félelem miatt csökken a dopamin szint és nő a kortizolszint. Ilyen félelem hátterű állapotban az érhálózat is szűkül, a véráramlás csökken. A programok hatására ez az állapot oldódik, a pszichés állapot, a szervi vérkeringés görcsösség oldásával javul, a jobb keringéssel a gyógyulás gyorsul, görcs-félelem nélkül könnyed és bő aktusok várhatók, a kezelés sorozat által a követő-görcs elmarad, előrehaladt állapotokban a panaszok gyakorisága és intenzitása minimalizálódik, a gyógyulás feltételei javulnak. A panaszok fokozatos enyhülésével a mindennapok munkahelyi, és magánéleti minősége is javul, a testi együttlét fesztelen öröme képes visszatérni. Javallott krónikus prosztata görcs, prosztata gyulladás kezelés esetén, szövődmény és más velejáró egészségügyi kockázat csökkentése érdekében.

Happy Cocktail

Az öt alkalomból álló egymásra épülő program-csomag, a pszichés egyensúly, a stressz mentesség, jókedv és az optimizmus helyreállítására, fokozására, tartós kedély javításra van kialakítva. Eredményeképpen javul a pszichés kiegyensúlyozottság, kedvtelenség, gyengeség helyett magabiztosságot és dinamizmust fog megtapasztalni, szorongásait, félelmeit képes lesz elengedni, energiáit jobbik énjére fordítani, megfelelés-kényszerből adódó pszichés zavarok múltával felszabadultságából adódóan a könnyedséget újból átélni. Javallott tartós stressz, kóros túlterheltség, lethargia, visszatérő depresszió érzés, gyakori éjszakai ébredés, alváskényszer, gyakori ökölbe szorított kéztartás, és légszomj esetében, továbbá halmozódó antidepresszáns gyógyszerkészítmény szedés csökkentésre.

„Válófélben”, görcs, elengedés

Négy kiváló program amely segít a görcsoldásban, az elengedésben, az ellazulásban. Érzelmileg segíti a pszichés állapotjavulást, csökkenti a túlterheltség érzést, segíti az aggodalmak elengedését, stresszhormon szint csökkenéssel segíti a szívműködést, vitálhormon programjain keresztül erőt ad és magabiztosságot nyújt, lép programjával segíti a vérösszetételt, a stabilitást. A kúra tulajdonságának tartják ügyfeleink, hogy a folyamatosan fennálló feszültségek oldódnak, családi, munkahelyi függőség érzés csökken, könnyebben vészelnek át konfliktus helyzeteket. Neurotranszmitterekre, hormonokra (érzelmek kémiai megnyilvánulásaira), szinapszisokra (ingerület átvitelre) gyakorolt kedvező hatások által oldódnak a pszichés és vele az érfal- és izom feszültségek, ezáltal a mikrokeringés javul, úgy mondják “lazább, könnyebb” állapot lesz jellemző. Javallott igen alacsony dopamin, szerotonin szint és magas kortizol szint fennállása esetén, illetve javallott pajzsmirigy alulműködés és alvás zavar esetén. Elengedni, kiengedni, itt az idő, mi segítünk benne.

Koncentráció javítás

A három speciális program az agytevékenységet, a központi idegrendszeri működést javítja. Az összpontosító képességet javítja az ingerfeldolgozás (paraszimpatikus rendszer) kedvező változásával, a jobb agyi oxigén és tápanyag ellátottsággal, a stresszhormonok szintcsökkentésével, a kognitív funkciók javulásával, a memória visszahívás javulásával.

Javallott gyakori révetegség, dekoncentráltság, figyelem vesztés fennállása esetén, illetve tanulási képesség javítására.

Top Manager

Jó megjelenésű vezetőknek nagyobb szerződések és gyors sikerek dukálnak, mert stressz mentesen észreveszik a lehetőségeket, és jó lendületű, stabil személlyel szívesebben szerződnek az emberek. Ez egy tipikusan managereknek szánt kúra, amikor a teljesítmény kényszer már-már pszichés és fizikai zavarokat okoz. Az öt kezelési alkalom során pszichés és vitálkapacitás javulás várható, segítjük az agyi keringést, koncentrációt, stressz mentességet. A lecitin, a folsav, a Q10, magnézium, króm, az E-vitamin felhasználás hatékonysága javul, oldódik a belső stressz, javul a kapacitás, fokozódik a könnyedség és kreativitás. Kiégettség (burn-out) helyett jobb ítélőképesség, életerő, felpörgöttség lesz a jellemző, stimuláló szerek és mellékhatások nélkül – önerőből. Túlzott kóla- és más mesterséges üdítőitalok, energia italok, túlzott kávé fogyasztás, cigaretta, bizonyos serkentőszerek elengedésének céljára, egészségügyi kockázat csökkentésére ajánljuk hozzá magas kedvezményű Függőség-elengedés kúránkat, valamint szív-stressz szűrésünket, foglalkozás-egészségügyi vizsgálatainkat. Legyen csúcson, serkentőszer kockázatok nélkül -önerőből!

Újból fiatal program

Teljes átfrissítő program, heti kétszer adva igazi fiatalítás, ami nem azonnal látványosan, hanem szépen a háttérben, egyre jobb kinézetet és erőt nyújt majd. Javasolt 35-40 év körül, vagy afölött. Csökkenti az öregedési folyamatokat.

Pocak program

Fogantatási program

Négy+négy egymásra épülő különleges kezelési program, ami a fogantatás és/vagy testi együttlét feszültségmentes alkalmát segíti. A pár, de főleg a leendő anya belső aggodalmai oldásával kedvezővé válnak a szubjektív feltételek. Egy Dr.Happy kezelés után, a pár eltérő programokat kap, a leendő anyuka a tüszőrepedés időszakában kapja az első célzott programot, indokolt esetben, vagy vizsgálati eredmények szerint megelőzheti gyulladásos vagy allergia program. Javasolt hozzáállás a közös sikerhez, ami a BioLabor alapmottója 2005-óta, hogy “Nem akarni, hanem engedni!”

Harmóniában a magzattal…

Az anyuka és magzata között fontos, hogy harmónia legyen. Ez az egészséges magzatfejlődés egyik feltétele. Ez egy nyugtató, frissítő, harmonizáló kezelés, amely mindkettőjük számára előnyös.

Pszichoszomatikus betegségek

A pszicho-neuro-immunológia által már bizonyított, hogy a lelki állapot és az immunrendszer működése között szoros biokémiai összefüggés van.

A holisztikus szemléletű gyógyítás lényege, hogy egyszerre veszi figyelembe a tesi és a lelki panaszokat. A kezelések során egyszerre történik a szervi és a lelki panaszok enyhítése, és folyamatosan kontrolláljuk a gyógyulás egyensúlyban maradását.

Maxi Vital

Ez egy öt alkalomból álló abszolút erőnléti program, intenzív összefüggésbeli vitalizálás, mely során adrenalin szint javulás, sejtszintű anyagcsere aktivitás, hatékonyság, izomerő, és teherbíró képesség javul. Sok esetben az élettér beszűkülését, a negatív hangulatot és a beszűkülést csupán a biológiai szabályozás egyensúly zavara idézi elő, nem a Világ megváltozása. Az optimizmus és erő visszatértével kicserélődik a világnézet, tevékeny, sőt kezdeményező lesz, képes lesz korábbi terheit könnyedén elintézni. Javallott kóros túlterheltség és folyamatos stressz, krónikus fáradtság fennállása esetén, elmaradt regeneráció, erőtlenség esetén, fizikai csúcsformába hozásra.

Stressz oldás, szorongás, alvás zavar

Az öt alkalomból álló egymásra épülő program-csomag, a pszichés egyensúly, a stressz mentesség, jókedv és az optimizmus helyreállítására, fokozására, tartós kedély javításra van kialakítva. Eredményeképpen javul a pszichés kiegyensúlyozottság, a rossz pszichés (érzelmi, hormonális) lenyomatok optimizmusra cserélődnek. Magabiztosságot és dinamizmust fog megtapasztalni, szorongásait, félelmeit képes lesz elengedni, energiáit jobbik énjére fordítani. Megfelelés kényszere oldódik, módja lesz a felszabadultságból adódóan a könnyedséget újból átélni. Javallott tartós stressz, kóros túlterheltség, szorongás, alvás zavar, görcsösség, és légszomj esetében, jó közérzetének, nyugalmi állapotának visszaszerzésére, és tartós fenntartása érdekében.

Részletek

Hogyan folyik a kezelés?

Kezeléseink végtelenül komfortosak. Kényelmes pozícióban elhelyezkedik a személy, speciális érzékelők kerülnek a csuklókra, amelyek az idegrendszer jeleit fogadják a bőrön keresztül, hasonlóan az EKG és EEG készülékekhez. A kezelés alatt (50-60 perc) semmilyen érezhető inger nincs, jellemzően elalszanak közben, és mély nyugalmi állapotba kerülnek. Az állapotváltozások észrevétlenül történnek ez alatt, mint ahogy a szervezet is észrevétlenül dolgozik, ha minden megfelelő. Nyugodt álmok, nyugodt lelkiállapot, és rendezett biológiai működés lesz az eredménye a kezelésnek. Referenciák és további információk: http://biolabor-med.hu/

 

Mennyibe kerül egy alkalom?

Egy kezelés ára 14.900,- Ft

Akciós lehetőségekért kövesd Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/dite.hu/

 

A legjobb eredmény érdekében...

Ha nem tudja a beteg, hogy a betegsége pszichoszomatikus-e, a kezeléseket megelőzően állapotfelmérés történik, hogy összefüggéseket lehessen felfedezni, hogy mely panaszokat okozhatja pszichés zavar, és melyeket másik ok. Ez után állítjuk csak össze a számára megfelelő kezelési programot, így időt és pénzt takarít meg.

dr. Erdőfi-Szabó Attila az Esszencia vendége

A Stresszről, azaz a stresszről másképp

További információk és média megjelenések

A BioLabor központi oldalán