CSOPORTOK

    Családállítási technikák

    A családállítás módszere segít Neked abban, hogy meglásd és megváltoztathasd azokat a dinamikákat, viselkedési mintákat, amik megakadályozzák, hogy olyan életet teremts magad körül, amilyenre vágysz. Bármelyik életterületeden volna szükséged némi korrekcióra (párkapcsolat, család, karrier, szabadidő, stb.) a családállítás megoldást adhat a kezedbe. Rávilágít a lelked legmélyén húzódó összefüggésekre, aminek a segítségével a jövőben sokkal hatékonyabban kézben tarthatod az életed irányítását. 

    Egy családállítás tanácsadásra (csoportra) nyugodtan eljöhetsz akkor is, ha nehezen tudod megfogalmazni, pontosan mi is a problémád, csak azt érzed, hogy “valami nem stimmel” egyes életterületeiden. Az állítást megelőző interjú során ugyanis segítünk Neked, hogy körvonalazódjanak a lehetséges témák.

    Van néhány új állítási forma, amiknek a segítségével akkor is eredményes előrelépéseket tehetünk, ha a téma “megfoghatatlannak” tűnik.

    Ezekről hamarosan olvashatsz ezen az oldalon bővebben is. Addig is, használd elérhetőségünket, a baksa.bernadett@pszichologika.com e-mail címen bátran felteheted kérdéseidet.