CSOPORTOK

  Ez az, ami érdekel:

  2015. május 14. - dite.hu - Egyéb commentsHozzászólások kikapcsolvacommentsCímkék:

  „Nem érdekel, mivel keresed a kenyeredet. Az érdekel, mi után sóvárogsz, és hogy mersz-e álmodni szíved vágyának megvalósításáról.

  Nem érdekel, milyen idős vagy. Az érdekel, mersz-e bolondnak tűnni a szerelemért, az álmaidért, a lét kalandjáért.

  Nem érdekel, milyen bolygók állnak kvadrátban a holdaddal.… Az érdekel, megérintetted-e már bánatod legbenső magját, nyitott maradtál-e az élet árulásaival szemben, vagy összetöpörödtél és bezárkóztál a további fájdalmaktól való félelmedben.

  Az érdekel, képes vagy-e elüldögélni a fájdalomban, akár a sajátodban, akár az enyémben anélkül, hogy rejtegetni, enyhíteni vagy orvosolni akarnád.

  Az érdekel, képes vagy-e elüldögélni az örömben, akár a sajátodban, akár az enyémben; hogy tudsz-e vadul táncolni, amíg az eksztázis át nem jár az ujjad hegyéig anélkül, hogy óvatosságra, realizmusra intenél másokat, és emlékeztetnéd őket az ember korlátaira.

  Nem érdekel, hogy a történet, amit elmesélsz nekem, igaz-e, vagy sem. Az érdekel, képes vagy-e csalódást okozni valakinek, ha csak így maradhatsz hű önmagadhoz, képes-e vagy-e elviselni, hogy árulással vádolnak, és közben nem elárulni saját lelkedet. Az érdekel, tudsz-e hű, és ennélfogva megbízható lenni.

  Az érdekel, képes vagy-e meglátni a szépséget akkor is, ha nem minden nap ölt csinos külsőt, és hogy az Ő jelenlétéből eredezteted-e életedet.

  Az érdekel, tudsz-e együtt élni a kudarccal, a sajátoddal vagy az enyémmel, és ettől függetlenül kiállni a tópartra, és belekiabálni a telihold ezüstjébe, hogy IGEN!

  Nem érdekel, hol élsz, és mennyit keresel. Az érdekel, fel tudsz-e kelni a gyász vagy kétségbeesés éjszakáját követően, fáradtan és összetörten, és gondoskodni a gyermekeidről.

  Nem érdekel, kik az ismerőseid, és hogyan kerültél ide. Az érdekel, beállsz-e velem a tűz közepére, és benn is maradsz-e.

  Nem érdekel, kivel, hol és mit tanultál. Az érdekel, mi tart életben belülről még akkor is, amikor más széthull körülötted.

  Az érdekel, képes vagy-e egyedül lenni, és őszintén kedveled-e önmagad társaságát a magányos pillanatokban.”

  /Oriah Hegyi Álmodó indián törzsfőnök/

  Megosztás
  

  Comments are closed.

  « Mit tesz a fél-elem?   |