CSOPORTOK

  CSALÁDÁLLÍTÁS csoport

  .

  2017. július 01-jén 11:00-től 17:00 óráig

  családállítás csoportot tartunk…….

   .

  SZÉLES SPEKTRUMÚ CSALÁDÁLLÍTÁS, ami azt jelenti, hogy a családállítás koordináta-rendszerén túl a folyamatok vezetése közben aktívan használom az egyéb módszerekben megszerzett tudásomat és tapasztalataimat is.

  A családállítás önmagában egy remek módszer, ami – kis túlzással – bárki számára könnyen elsajátítható alap szinten. Ám az már a folyamatvezető személyes megjártságán, tapasztaltságán múlik, hogy a “mező”-ből milyen mértékben tud információkat nyerni a kérdező számára, illetve a kapott információkat mennyire tisztán és érthetően, a gyakorlati szintre lefordítva tudja-e tálalni.
  A hatékonyság növelése nem csak a pénztárcánkat kímélheti, de az egyes életterületeink jobbá tételére szánt idő is lerövidülhet.

  Pár évvel ezelőtt, a spirituális választerápia elsajátításának hatására minden életterületemen beindultak változások, a tisztulás újabb rétegeit tapasztaltam, és ezután lassan megfigyeltem, hogy az általam vezetett állításokban is új dimenziók nyíltak. A gyökér ok ugyanis sokszor a jelen inkarnációnk határain túl lelhető fel. Ugyanakkor fontosnak tartom a fokozatosságot, illetve az alaposságot, ami azt jelenti, hogy elsődlegesen a jelen élet gyakorlati kulcsait kell megtalálnunk, mert azokkal tudunk a mindennapi cselekvéseink szintjén dolgozni. Ha csak “varázslás” történik, az önmagában kevés ahhoz, hogy egy ember életében tartós és mélyre ható változás induljon be. Ugyanakkor saját bőrömön tapasztaltam, hogy sok-sok év gyakorlati munka is kevés akkor, ha karmikus-spirituális síkon komoly tanulnivalókat hozunk.

  Látva az emberi lény csodálatos összetettségét, napról napra egyre jobban ismerve és értve a fejlődési utat, amit mindannyian bejárunk, hiszem, hogy igazán értékes segítői munkát végzek; és egyetlen vágyam, hogy minél több ember életében segíthessek előidézni a pozitív változásokat.

  Várlak szeretettel.
  Baksa Bernadett DITÉ

  .

  Részvétel segítőként: 2.000,-Ft

  Ez azt jelenti, hogy nem állítasz, csak jelen vagy a csoporton, és mások témáin keresztül tapasztalsz.

  Remek alkalom lehet ez akkor, ha még sohasem voltál családállításon, de kíváncsi és nyitott vagy, ezért szívesen megnéznéd. Természetesen „öreg rókáknak” nem kell magyaráznom, milyen hasznos lehet egy ilyen „téma nélküli” részvétel is.

   .

  Részvétel témahozóként (állítóként):

  Teljes állítás: 12.000,- Ft

  (A lehetőségekről bővebben itt olvashatsz.)

   .

  Villám-állítás: 6000,- Ft

  Ez eldöntendő kérdések megválaszolására jó (A vagy B munkahelyet válasszam? stb.), vagy ha rá szeretnél látni tisztán egy helyzetre. (Hogyan vagyok most a nőségemmel/férfiságommal/családommal/”párkapcsolati vegyértékeimmel”, stb.)

  A villám-állítás lényege, hogy miután a képviselők megtalálták a helyüket, beszámolnak róla, hogyan érzik magukat, hogyan viszonyulnak egymáshoz, és az állítónak arra van lehetősége, hogy a kialakult képre kívülről ránézzen, majd kipróbálja a saját maga képviseletében, milyen a szituációban benne lenni. Nem történik komolyabb oldás, a kérdező (állító) általában egy megoldandó feladattal, vagy gondolkodni-valóval távozik.

  Természetesen, ha előzetesen villám-állítást kérsz, és időközben döntesz úgy, hogy mégis vigyük tovább a folyamatot, arra is lehet mód.

  Ha még nem ismerjük egymást,
  és témahozóként jönnél,
  az első csoport előtt lehetőséged van eljönni egy egyéni órára,
  igen kedvezményes 2000,- Ft/óra áron.
  Ennek igénybevételéhez kérlek,
  foglalj időpontot! 
  .

  Jelentkezési határidő:
  2017. június 29. 20:00

  baksa.bernadett@pszichologika.com

  +36 30 386 1747

  Helyszín: DITÉ Kuckó

  1071 Budapest,
  Dózsa György út 42. 2/28.

  (kapucsengő: 17)

  .

  ..   .

  A csoportvezetőről bővebb infókat itt találsz:……….……….

  ………….             ..Baksa Betti …………………………..

  .

  Szeretettel várunk!


  .

  További Családállítás csoportok várható időpontjai: 

  2017. június 17.; (két-három hetente szombaton)

  .