CSOPORTOK

  IFKÓ M. JUDIT

  Üdvözöllek!
  .

  2007-ben kezdtem el önismerettel foglalkozni, akkor, amikor a saját életem keretei annyira szűkké, szorítóvá váltak, hogy úgy érzetem, valamin változtatnom kell.

  Persze eszembe sem jutott segítséget kérni. A bennem lévő hatalmas félelem megakadályozott ebben, inkább elkezdtem tanulni egy terápiás módszert, hátha megúszom ennyivel…

  Nagyon hamar rá kellett jönnöm, hogy csak az tud jól kísérni, segíteni másokat, aki először is saját magát „kíséri”, a saját maga sebeit tanulja meg szeretettel felismerni, elfogadni, meggyógyítani.

  Ekkor kezdődött az én utam. Sok-sok addig elfojtott fájdalom, félelem, harag került a felszínre belőlem, hogy aztán a helyükre megértés, megnyugvás, öröm és szeretet áramolhasson.
  .

  Németországban a Jirina Prekop által megálmodott „Festhaltetherapie”-t tanultam meg, amelyet magyarul gyakran ölelésterápiának hívnak. Ez egy regresszív, testorientált terápiás módszer, amely abban segít, hogy a köztünk és a szüleink közötti sérült vagy adott esetben megszakadt kötődést gyógyítsa, helyreállítsa, illetve a köztünk és partnerünk között szavakkal meg nem oldható konfliktusokat feloldja.

  2007-ben ismerkedtem meg a Pránanadival. Ez egy olyan gyógyító rendszer, ami a legtisztább energiát használja fel a testi és lelki folyamatok támogatására, a fizikai és a lelki test gyógyítására. 2011-ben VI. fokozatú pránanadi mesteri oklevelet szereztem. Szeretettel és örömmel támogatom energetikailag azokat, akik ezt kérik.

  Sok év keresgélés után rátaláltam a hawaii-i eredetű Lomi-Lomi masszázsra. Ez a masszázs elindítja a gyógyító, öngyógyító folyamatokat, oldja a stresszt, a feszültségeket. A masszázs során a masszírozott személy átélheti a testi-lelki megtartás élményét, részesülhet a hawaii-i kultúrára annyira jellemző Aloha szellemiségben, amely szeretettel és elfogadással integrál mindent, ami jelen van az adott térben és időben. 2012-ben elvégeztem az Integrált Lomilomi ® képzést, és azóta adok masszázst a hozzám fordulóknak.

  Aki a mély önismeret ösvényére lép, a világ legizgalmasabb utazásába vág bele. Nem a legkönnyebb, nem mindig vezet napfényes utakon, de annyi örömöt rejt, amennyit előtte el sem tudtunk képzelni.

  Ha úgy érzed, nagyon nehéz már egyedül küzdeni, hogy nem ért meg senki, hogy a falnak beszélsz, hogy viselhetetlenül nehéz minden, akkor tégy még egy pici erőfeszítést. Találkozzunk, beszélgessünk. Mondd el, mi bánt, mi fáj neked éppen. Veled leszek, figyelemmel meghallgatlak. Egy darabig melletted megyek az úton, ha kéred. Próbáld meg.

  Egyéni beszélgetésre, masszázsra, Pránanadi kezelésre a lenti elérhetőségeim bármelyikén be tudsz jelentkezni.

  Csoportjaim:

  Csoportkóstoló

  Belső erő csoport

  .

  Ifkó M. Judit
  ifko.m.judit@gmail.com
  20/533-66-39

  .