CSOPORTOK

  Tudatos ÉLET

  Az, ha tudatosan élem az életemet, nem azt jelenti, hogy tudatos döntést hozok arról, hogy munkahelyet váltok, vagy szakítok a párommal. Persze ez is ugyanúgy benne van, de ennél sokkal-sokkal több.

  Nehéz ezt röviden elmagyarázni, de a lényeg egy egészen újfajta éberség kifejlesztése a mindennapokban, olyan kifinomult figyelem, amivel mind a saját belső világodat, mind a környezetedben történő dolgokat regisztrálod. Fontos, hogy ítéletmentesen és értékelésmentesen! Ha észreveszed, hogy hazafelé ballagva felidegesít, hogy a szomszéd kékre festette a bejárati ajtóját, és azt gondolod magadban, „Jó hülye vagyok, hogy ilyen apróságokon bosszantom magam, és pazarlom az energiáimat!”, az nem a Tudatosság, (hanem valószínűleg a Felettes ÉN).

  A Tudatos ÉLET számunkra azt jelenti, hogy a Tudatosság gyakorlása életmódunkká vált, átitat minden egyes életterületünket. Nagybetűvel pedig akkor írjuk, ha ez már nem igényel tőlünk komoly energia-befektetést (mert az elején bizony igen!). Idővel azonban ez már olyan természetessé válik, mint ahogyan lélegzünk. Nem tudunk létezni másként, és nem is érdemes.

   .

  Örülünk, hogy elolvastad ezt a szellemi és lelki gyarapodásod érdekében, gratulálunk hozzá!

  DITÉ csapat